skip to Main Content
Business Rules Bij Canon

Business Rules bij Canon

Canon heeft als wereldwijde organisatie te maken met nationaal en internationaal beleid en regelgeving als het gaat om remote support op printers, garanties op apparaten en het afhandelen van claims. In deze domeinen bestaan dan ook veel en complexe regels. Dit heeft Canon genoodzaakt te kiezen voor een regelgebaseerde aanpak, wat op dat moment nieuw was voor Canon. Deze aanpak heeft zowel de IT-organisatie als de business positief verrast als het gaat om snelheid van implementatie en beheerbaarheid van de regels.  Ook de business heeft de aanpak omarmd, omdat ze nu snel en simpel het gedrag van applicaties kunnen aanpassen.

Canon heeft inmiddels verschillende applicaties live gebracht waaronder IRM (afhandelen van printerberichten en leveren van remote of on-premise support) en WCS (Warranty en Claims) en is bezig met het verder uitrollen ervan. Boudewijn Kemp zal laten zien wat de regelaanpak hierin betekend heeft en welke mogelijkheden wellicht nog in het verschiet liggen.

Spreker

Boudewijn Kemp is reeds geruime tijd business-IT-consultant bij Canon en medeverantwoordelijk voor de invulling van de regelgebaseerde aanpak van de IRM en WCS implementaties.

  • Datum: 26 januari 2017
  • Programma: ontvangst 15:30 – start lezing 16:00 – borrel 17:30 – einde 19:00
Back To Top