skip to Main Content
Een Business Rules Oplossing Als Kloppend Hart Binnen Brocacef

Een business rules oplossing als kloppend hart binnen Brocacef

Brocacef is actief als farmaceutische groothandel en retailer onder de naam BENU Apotheken. Met de implementatie van een business rules oplossing heeft de organisatie grip gekregen op complexe prijsafspraken rond zorgvergoedingen, declaratieregels en leveranciersafspraken. Per maand gaat het hier om honderdduizenden berekeningen die eerst plaatsvonden in Excel. Inmiddels is de oplossing uitgegroeid tot het kloppend hart voor meerdere organisatieonderdelen en afdelingen. 

Maarten Joosen geeft een lezing op BRPN-bijeenkomst

Met deze case presenteren de sprekers hoe deze grootschalige implementatie tot stand is gekomen, waarom Brocacef voor business rules heeft gekozen, welke uitdagingen zij onderweg zijn tegengekomen, en wat de positieve effecten zijn. Daarnaast laten twee ontwerpers / modelleurs van Brocacef zien hoe hun dagelijkse werk is veranderd van ontwerpen naar efficiënt onderhouden van vele snel veranderende bedrijfsregels.

Ben jij benieuwd naar wat er komt kijken bij de implementatie van een business rules oplossing, de ervaringen van eindgebruikers, wat de valkuilen zijn en wat dit jouw organisatie kan opleveren? Schrijf je dan snel in!

Sprekers: Maarten Joosen, Harriët Hoen en Gertjan Hendriks

Maarten Joosen, business consultant en enterprise architect bij MJO Advise, is van begin af aan (opzetten toolselectie en begeleiden eerste implementatie) betrokken bij dit project. Hij zal een introductie over Brocacef en de aanleiding voor deze oplossing presenteren. Zie LinkedIn voor meer info over Maarten.

Harriët Hoen, dataspecialist en modelleur, en Bartel Dodeman, functioneel ontwerper, zullen vertellen over de veranderingen in hun dagelijks werk bij Brocacef, zowel op het vlak van de business als op dat van IT- en integratie.

Gertjan Hendriks, Progress Corticon & Business Rules Management Consultant bij Caesar Experts, heeft het BRM beleid bij Brocacef vormgegeven en was verantwoordelijk voor het modelleerwerk en het geven van trainingen en begeleiding. Hij zal vertellen over het beheer, de migraties en verbeteringen die hebben plaatsgevonden. Voor meer info over Gertjan zie LinkedIn.

Informatiebronnen

Wanneer, waar & sponsor

  • Datum: 13 september 2018
  • Programma: ontvangst 15:30 – start lezing 16:00 – borrel 17:30
  • Locatie: Caesar Experts, Janssoniuslaan 80, 3528 AJ Utrecht (Papendorp, knooppunt A2/A12). Parkeren zeer beperkt mogelijk bij het kantoorpand van Caesar. Parkeeradvies: P+R Papendorp (op 700 m afstand). OV: verschillende buslijnen stoppen voor de deur, halte Utrecht Papendorp Zuid.
  • Sponsor: De locatie en borrel worden verzorgd door Caesar Progress
Back To Top