skip to Main Content
De Business Rules Markt

De business rules markt

Een verkenning van ontwikkelingen wereldwijd en in Nederland.

In deze speciale bijeenkomst wil het bestuur samen met de sponsoren en de leden een analyse maken van trends en ontwikkelingen in het business rules vakgebied. We bekijken de wereldwijde ontwikkelingen aan de hand van een verslag van twee internationale congressen. We bekijken de lokale ontwikkelingen in een vraaggesprek met onze sponsoren. Blijf op de hoogte en geef jouw mening door aanwezig te zijn.

Details :
Het Business Rules Forum is een Amerikaans vakcongres dat sinds 1999 telkens in november plaatsvindt. De afgelopen jaren wordt de Business Rules Forum conferentie tegelijk georganiseerd met de conferenties op de volgende drie vakgebieden:

–          business process management

–          business architectuur

–          business analysis

Die combinatie levert een groot congres op (1000+ deelnemers) onder de titel Building Business Capability.

Sinds een paar jaar vindt bovendien in de week voorafgaand aan dit congres een meer technisch georiënteerd congres plaats met de titel Rules Fest.  De voorzitter van het BRPN Silvie Spreeuwenberg bezoekt beide congressen en zal een verslag uitbrengen van trends en ontwikkelingen.

De presentatie die is gegeven kan je hier nog een keer bekijken in de Prezi cloud.

In Nederland bloeit de lokale markt voor business rules als nooit tevoren met producten en methoden van eigen bodem. Welke trends zien we in Nederland, waar heeft de Nederlandse markt behoefte aan, hoe volwassen is de Nederlandse overheid en het Nederlandse bedrijfsleven als het gaat om business rules en hoe anticiperen de leveranciers die in Nederland actief zijn op deze situatie. We vragen het aan de sponsoren van het BRPN in een vraaggesprek tussen het publiek en afgevaardigden van de sponsoren.

Sprekers:

OrdinaStef Joosten
Berkeley BridgeMaarten van Duijn
JurisRosalie van Oostrom
ArchifactJan de Wolff
BeInformedJan Verbeek
RuleManagement GroupBas Janssen
BRPN VoorzitterSilvie Spreeuwenberg
FacilitatorMartijn Tromm
  • Datum: 29 november 2011
  • Locatie: Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht
Back To Top