skip to Main Content
Efficient Trade Compliance With Rules

Efficient trade compliance with rules

In internationale transport is compliance een doorlopende uitdaging. Dit komt door complexe regelgeving in verschillende domeinen. Denk aan BTW, milieu en handelsvoorwaarden. Wat het nog lastiger maakt is dat de regels constant veranderen. Ook mag ieder land eigen variaties aanbrengen. Bedrijven moeten hierdoor continu processen en formulieren voor aangifte aanpassen.

Pincvision heeft als doel om deze compliancy uitdaging voor haar klanten op te lossen. Hun specialisten kennen alle regels. Zij onderhouden een software systeem met bijna 7000 validaties. Deze validaties checken de elektronische aangifte van de klanten van Pincvision. Hierdoor weet de klant vooraf of de aangifte voldoet.

Het BRPN heeft Edwin Kampshoff van Pincvision bereid gevonden om te vertellen over hun dienstverlening . In een interview met Silvie Spreeuwenberg vertelt hij over verandering in de IT ondersteuning. Waar iedere specialist eerder eigen spreadsheets had, wordt nu Corticon’s rule engine gevuld met regels. Hierdoor is het business model schaalbaar.


In de nazit praat Vincent van Dijk verder met Edwin en zijn collega’s, Jorrit Rouwmaat en Lee McMahon, over de opzet van het regelmodel.

  • Edwin Kampshoff  is Chief Information Officer bij Pincvision en is met uitvoeraangifte.com genomineerd voor de Computable.nl Awards in de categorie digitale transformatie.
  • Lee McMahon is Business Analist bij Pincvision.
  • Jorrit Rouwmaat is Business Rule Engineer.

Bekijk op YouTube de video samenvatting van het online event.

Vrijdag 11 maart 2022 – Silvie Spreeuwenberg interviewt Edwin Kampshoff en daarna praten we verder in de zoom met collega’s en BRPN leden.

Back To Top