skip to Main Content
Hersenen En Bedrijven

Hersenen en bedrijven

Gegevensverwerking is de core business van Stichting BKR (Bureau Krediet Registratie). BKR registreert gegevens. Dat zijn vooral gegevens over kredietovereenkomsten en zij doen dat namens en voor kredietverleners. De gegevens zijn dus een strategisch bedrijfsmiddel voor BKR. Aspecten als volledigheid, juistheid en begrijpelijkheid van deze gegevens zijn een belangrijke voorwaarde voor een betrouwbare dienstverlening. Om deze aspecten te kunnen garanderen heeft BKR regels gedefinieerd. 

Mark Mieras - spreker lezing BRPN

Wij willen op deze dag jouw blik op business rules en jezelf veranderen met een bijzondere spreker van buiten ons vakgebied.

Spreker: Mark Mieras – wetenschapsjournalist en auteur

Mark Mieras is wetenschapsjournalist, auteur en veelgevraagd spreker. Hij is gefascineerd door de werking van onze hersenen en wat dat ons vertelt over wie wij zijn. Voor het BRPN spreekt hij over de relatie tussen hersenen, organisatie en regels.

Voorafgaand aan de presentatie zal onze voorzitter, Silvie Spreeuwenberg, een overzicht geven van de uitkomst van de recente BRPN enquête 2018.

Wanneer, waar & sponsor

  • Datum: 19 juni 2018
  • Programma: ontvangst 15:30 – start lezing 16:00 – borrel 17:30
  • Locatie: W&N gebouw op de campus, kamer WN-M639, 6de verdieping
  • Sponsor:
Back To Top