skip to Main Content
Implementatie NOW-regeling

Implementatie NOW-regeling

Corona sloeg in als een bom! Net als iedereen heeft ook het BRPN zich moeten aanpassen. We gaan nu online. In sommige sectoren komt men om van het werk, in andere is juist veel werk weggevallen. Misschien bent u één van de ondernemers die getroffen zijn. 

Al snel schoot de politiek te hulp. Bedrijven krijgen steun om de crisis door te komen. De Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW) is in allerijl opgesteld. Aan UWV de taak deze uit te voeren. En wel zo snel mogelijk. Binnen een paar weken wisten zij dat voor elkaar te boksen. Van digitaal aanmelden tot geautomatiseerd uitkeren. Hoe hebben ze dat gedaan? 

Imke Hornix stond aan de wieg van de NOW-implementatie bij UWV. Ze is trots want het is gelukt. De avond voor livegang wijzigde de regeling nog. En dat was geen probleem. Ze gebruikten een methode waarin bedrijfsregels centraal staan. En een rule engine. 

Juist in deze tijd doen we meer digitaal. U wilt toch ook kennis automatiseren en de implementatie daarvan versnellen? Net als het BRPN is Imke gepassioneerd over kennis delen. Ze legt ons graag uit wat de succesfactoren zijn.  

Bekijk de videosamenvatting van het zoom event op YouTube en schrijf je in voor het BRPN kanaal.

Back To Top