skip to Main Content
NEXT, What’s NEXT

NEXT, what’s NEXT

We leven in een bijzondere tijd, technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een steeds hoger tempo op en dat veroorzaakt grote veranderingen in onze manier van leven. Organisaties zijn afhankelijk van automatisering, maar dat is niet hun “core business”. Goed automatiseren is complex. Kleine details bepalen het verschil tussen falen en succes. Het gevolg is dat de goede verhalen van adviseurs, specialisten en technici niet worden waargemaakt, kosten hoger zijn dan geraamd en de benodigde software ondersteuning niet op tijd af is.

Hoe krijgt je als organisatie grip op de automatisering?

AFAS heeft die vraag als basis genomen voor alle toekomstige ontwikkelingen. Onder de werknaam NEXT wordt momenteel meer dan 200 manjaar gestoken in modelgedreven software-generatie van een volwaardige standaard ERP applicatie inclusief wet- en regelgeving welke door de klant geheel op maat gemaakt kan worden.

AFAS heeft een eigen(wijze) kijk op waar een “domain model” aan zou moeten voldoen. Erik van de Ven (Software Architect en Manager Innovation) en Rolf de Jong (CIO) vertellen over de keuzes die gemaakt zijn en de redenen daarachter. Daarna volgt een interactieve demo van de huidige stand van zaken.

Vervolgens is er tijd voor vragen en discussie. De sprekers worden graag uitgedaagd om hun vraagstukken te toetsen in de nieuwe software van AFAS. 

Sprekers

Rolf de Jong is CIO van AFAS en vanaf de start van AFAS verantwoordelijk voor de architectuur onder alle AFAS producten. AFAS ontwikkelt complete en moderne (online) bedrijfssoftware voor de zakelijke en consumentenmarkt.

Erik van de Ven is geïnteresseerd in declaratieve modelleringstechnieken voor de business en verantwoordelijk voor Architectuur en Innovatie binnen Next.

  • Datum: 17 september 2015
  • Programma: 15:30 uur – Ontvangst en registratie
    16:00 uur – Introductie
    16:10 uur – Presentatie, demo en discussie
    17:30 uur – Borrel
  • Locatie: AFAS, Philipsstraat 9, 3833 LC Leusden
  • Sponsor:  AFAS
Back To Top