skip to Main Content
Rule Based Algoritmen En Machine Learning Voor Betere Klantenbinding

Rule based algoritmen en machine learning voor betere klantenbinding

Na de eerste succesvolle online sessie met het interview over de NOW-regeling gaat het Business Rules Platform Nederland (BRPN) met nog meer energie door met de volgende online sessie over de combinatie tussen machine learning en rule based algoritmen. Direct of indirect hebben we dagelijks te maken met de toepassing van deze technologieën. Hoog tijd om dieper in de materie te duiken, uiteraard met een business rule bril op. 

Videosamenvatting van de interactieve sessie met Peter en de online deelnemers.

Het BRPN heeft Peter van der Putten bereid gevonden om hier meer over te vertellen. Hij zal ons meenemen in de nieuwe wereld van customer engagement en hoe rule based algoritmen en machine learning helpen om de klant veel beter van dienst te kunnen zijn. En dat gaat verder dan sales of communicatie rondom de eigen diensten of producten

Peter van der Putten is Director of Decisioning Solutions bij Pegasystems. Hij werkt met klanten aan het verbeteren van hun klantinteractie. Hij is ook gefascineerd in intelligente systemen. Als assistent professor aan de Universiteit van Leiden onderzoekt hij hoe creativiteit kan ontstaan uit eenvoudige onderdelen.

Peter zal worden geinterviews door Silvie Spreeuwenberg, met wie hij ooit CKI in Utrecht studeerde, waarna onze meeting masters de interactie met het online publiek op gang brengen.

Onderstaand een overzicht van relevante achtergrond materiaal.

Back To Top